Nova trenutna ljepila Loctite stvorena su za visoke temperature

 

Trenutna ljepila Loctite za industrijske primjene već obuhvaćaju širok raspon različitih kategorija, poput ljepila koja stvrdnjavaju na UV svjetlu, ljepila niskog stupnja cvjetanja, otpornih na udarce, kao i ojačanih proizvoda za fleksibilne linije spoja. Trenutna ljepila Loctite također se koriste za lijepljenje plastike koja se teško lijepi, za ispunjavanje zračnosti te u medicinskim uređajima. Sada na tržište dolaze tri proizvoda, Loctite 401, 406 i 454, s poboljšanom formulom koja pouzdano podnose radne temperature do 120°C.

 

Zahvaljujući poboljšanoj formuli, proizvodi su sada otporni na temperature do 120°C bez ikakvog negativnog utjecaja na ukupne rezultate, što znači da su ova trenutna ljepila Loctite prikladna za još više primjena. Loctite 401, 406 i 454 mogu fiksirati skoro svaki materijal za manje od pet sekundi. Iznimno su pouzdana i sigurna za upotrebu, a sada mogu podnijeti još više temperature nego ikad prije.

Lako ih je integrirati u sve vrste proizvodnih procesa ili koristiti u radionici, što uvijek doprinosi poboljšanju učinkovitosti i smanjenju troškova. Ovi su proizvodi dostupni u različitim viskoznostima kako bi odgovarali pojedinačnim primjenama, a dostupan je i širok raspon opreme za nanošenje.

Nova područja primjene za dokazana trenutna ljepila Loctite

Nove primjene za ovaj poboljšani asortiman mogu se pronaći u elektroničkoj industriji, npr. za lijepljenje komponenti koje se ugrađuju u generatore i punjive baterije. Primjena poboljšanih ljepila Loctite proširena je i kod elektromotora i zvučnika. Ova linija proizvoda prikladna ke i za korištenje u perilicama rublja i sušilicama, grijaćim elementima i rasvjetnoj opremi.

Neke zanimljive primjene za trenutna ljepila Loctite prikazane su u videu na web stranici: www.loctite-instantadhesives.com.