Proizvodi za čišćenje
Proizvodi za čišćenje

Zašto koristiti sredstva za čišćenje Loctite®?

 

Sredstva za čišćenje i odmašćivanje Loctite® vrlo su učinkovita i dostupna kao sredstva na bazi vode i kao sredstva na bazi otapala. Pri odabiru sredstva za čišćenje i odmašćivanje glavni čimbenik koji je potrebno uzeti u obzir je vrsta čišćenja. Asortiman proizvoda za čišćenje Loctite® sadrži sredstva za

čišćenje površina prije lijepljenja, sredstva za čišćenje ruku i posebno razvijena sredstva za sve vrste čišćenja u svrhu održavanja u industriji.

 

Sredstva za čišćenje prije lijepljenja Loctite® (na bazi otapala)

 

Glavni čimbenici koje je potrebno uzeti u obzir za odabir odgovarajućeg proizvoda su vrijeme sušenja, ostaci, miris i kompatibilnost s površinom. Ostaci su posebno važna briga: ako dio ide na sekundarnu obradu, npr. bojanje ili spajanje, ostaci bi mogli smetati tom procesu. Kompatibilnost s površinom posebna je briga kada se radi s plastikom i sredstvima za čišćenje na bazi otapala.

 

Sredstva za čišćenje u svrhu održavanja Loctite® (na bazi vode)

 

Budući da pokrivaju sve glavne potrebe održavanja, sredstva za čišćenje Loctite ® idealna su za sve vrste primjena u radionici. Neka su sredstva posebno namijenjena čišćenju mehaničkih dijelova i strojeva na različite načine (pod tlakom, prskanjem, umakanjem, ručno), dok su druga prikladna za lagano ili zahtjevno čišćenje podova pod visokim tlakom ili uz pomoć strojeva za čišćenje podova. Uz to, asortiman sadrži i sretstvo za uklanjanje svih vrsta tragova.